Rózsakerti Demjén István
Református Általános Iskola és
Gimnázium

OM azonosító: 035200
1223 Budapest Rákóczi út 17-21.
Tel: +36 1 5778300
email

 

„Adjatok hálát az Atyának, aki alkalmassá tett titeket arra,
hogy a szentek örökségében, a világosságban részesüljetek.”
Pál levele a Kolosséiakhoz 1:12

BEIRATKOZÁS
Beosztás Dokumentumok Diákigazolvány Iskolai étkezés

2020. június 22. hétfő 8.00-14.00
A Budapest-Budafok Református Egyházközség gyülekezeti termében (1221 Budapest, Demjén István utca 2.)

Tisztelt Szülők!
Kedves Leendő Kilencedikesek!

Először is gratulálunk a sikeres felvételihez!
A veszélyhelyzetre való tekintettel a szeptemberben induló osztályok számára szülői értekezletet csak az új tanév kezdetén fogunk tartani. Akkor várható az idegen nyelvi szintfelmérés is a csoportba soroláshoz.
Idén a helyzetre való tekintettel Gólyatábort sem szervezünk a nyáron. A szeptemberi-októberi időszakban az iskolai gólyahéttel és más gólyaprogramokkal kárpótoljuk majd a kilencedikeseket, Benneteket.

Beiratkozás

A 2019/2020. tanév rendjéről szóló 11/2019. (VII.3.) EMMI rendelet, valamint a 10/2020. (V.29.) EMMI határozat előírásait tartjuk szem előtt, amikor megszervezzük a 2020/2021. tanévre történő középfokú iskolai beiratkozást.

 • Mivel intézményünk nem a KRÉTA rendszert használja, beiratkozásra csak személyesen van lehetőség.
 • A beiratkozás időpontja: 2020. június 22. hétfő 8.00-14.00
 • A beiratkozás helyszíne:
  A Budapest-Budafok Református Egyházközség gyülekezeti termében
  (1221 Budapest, Demjén István utca 2.)
 • A beiratkozásra a következő dokumentumokat szükséges hozni:
  • a tanuló személyi igazolványa vagy születési anyakönyvi kivonata,
  • lakcímkártya,
  • TAJ kártya,
  • az általános iskola által kiállított általános iskolai bizonyítvány, vagy ideiglenesen elfogadjuk annak másolatát is,
  • amennyiben a gyermek SNI-s, vagy BTM-es, úgy érvényes szakértői vélemény, illetve a gondviselő által írt felmentési kérvény,
  • amennyiben fennáll, akkor a hátrányos helyzet (HH) és halmozottan hátrányos helyzet (HHH) megállapításáról szóló határozat.
 • A beiratkozásra a következő letölthető dokumentumokat kitöltve szükséges elhozni:
  • Nyilatkozat a gyermek törvényes képviselőjéről>>Letöltés
  • Nyilatkozat adatkezelésről>>Letöltés
  • Nyilatkozat fényképek nyilvánosságra hozataláról>>Letöltés


Kérjük, az ügyintézés megkönnyítése érdekében, az általános iskolai bizonyítvány kivételével minden hivatalos dokumentumról hozzanak fénymásolatot is!
Az általános iskolai bizonyítvány a beiratkozáskor a középiskolában marad, hiszen a beiratkozás tényét abban záradékolnunk kell. Lap tetejére

Diákigazolvány
Igénylését az okmányirodában kell majd kezdeményezni a járvány megszűnése után. A NEK azonosítót tartalmazó adatlapját a lakcímkártyával együtt a nyár folyamán a gimnazium@rozsakertiskola.hu e-mail címre tudja elküldeni, vagy iskolakezdéskor a titkárságon kell bemutatni.
Igényléshez születési anyakönyvi kivonat, vagy egyéb érvényes személyazonosító okmány (személyi igazolvány, útlevél) és lakcímkártya bemutatása szükséges.
Az elkészült diákigazolványokat az Oktatási Hivatal az iskolába küldi ki.
Tájékoztatom Önöket, hogy amennyiben az iskolánkba történő beiratkozást követően nem rendelkezik a gyermek diákigazolvánnyal, vagy az általános iskola által kiadott diákigazolványt helyettesítő érvényes igazolással, úgy azt e-mailen jelezni szíveskedjenek felénk. A beiratkozást követően a beérkezett kérelmekre intézményünk elkészíti a 60 napra szóló hivatalos QR kóddal ellátott diákigazolványt helyettesítő igazolást, melyet aláírva, lepecsételve megküldünk e-mail címére. Lap tetejére

Iskolai étkezés

Amennyiben igénybe kívánja venni az iskolai étkezést (az általános iskolai épületünkben van a konyha, de a gimnázium ebédlőjében lehet elfogyasztani), további információkat az étkezési tájékoztatóban találnak.
Kérjük az étkezési nyilatkozatot határidőre elküldeni a megadott e-mail címre, a kedvezményekhez szükséges eredeti papírokat pedig a beiratkozásnál leadni. A díjfizetésről a későbbiekben küldünk tájékoztatást.>>Letöltés
Lap tetejére
Tankönyv

Iskolánkban a tanuló a tankönyveket ingyenesen kapja, melyet egységesen a tanulók részére megrendelünk, így Önöknek ezzel semmilyen teendője nincs.

Arra kérjük Önöket, hogy a beiratkozáshoz szükséges dokumentumokat előkészítve hozzák magukkal, továbbá a személyes megjelenés során a beosztás szerinti idősávot tartsák be.>>Részletes beosztás
Szeretettel várjuk Önöket!

Budapest, 2020. június 4.

Tisztelettel:
Bencze Péter
igazgató

 

Felvételt nyert 9. évfolyamos tanulók azonosítói listája, akik a Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnáziumban kezdhetik meg tanulmányaikat a kilencedik évfolyamon a 2020/2021. tanévben.
Megtekintés