Áldás, békesség!

KÖZLEMÉNY

Kedves Szülők!

Amint arról korábban több forrásból is értesülhettek, az önkormányzat beruházásaként nyár közepe óta tart a Rózsakert megújítása, új játszótér épül a Tűzliliom utca és a Rákóczi út között, és átalakul a lakótelep központja is. A terület megújítása során új közösségi tér jön létre, lépcsőre illesztett padokkal, az iskola előtti területet a felújítás után a gyalogosok vehetik majd birtokba. A közeli játszóteret is több gyermek korosztály számára alkalmas, korszerű játszóeszközökkel, biztonságos burkolatokkal látják el.

A kivitelező szerződésben vállalta, hogy iskolakezdés előtt egy héttel befejezi a munkát. A legfrissebb tájékoztatás szerint azonban ezt az ígéretét nem fogja betartani. Természetesen ezért vállalnia kell a jogi és gazdasági következményeket.

A kivitelező cég legutóbbi ígérete szerint a tanévnyitóra mindenképpen elkészül a városközpont északi, Rákóczi út felöli részének felújítása, így a Rákóczi út irányából gyalogosan és gépjárművel is akadálymenetesen megközelíthető lesz az iskola. Az iskola főbejárata és a tornaterem közti terület a munkálatok befejezéséig le lesz zárva, így ott nem tudnak parkolni.

A tanévnyitó ünnepséggel kapcsolatban azt javaslom, hogy a gépkocsival érkezők parkoljanak a Gyula vezér út Rákóczi út és Terv utca közti szakaszán.

Fenti tényekből adódó átmeneti közlekedési nehézségek miatt kérem, hogy a megszokottnál előbb induljanak az évnyitóra!

A városközpont-felújítási határidő várható csúszásból adódó esetleges kellemetlenségek miatt szíves elnézésüket kérem. Megértésüket és türelmüket köszönöm!

Bencze Péter
igazgató

 

Miért érdemes
a
Rózsakerti
Demjén István Református
Általános Iskolát választani?

SZERETETTEL VÁRJUK A
LEENDŐ ELSŐ OSZTÁLYOSKAT!

-Kokas-pedagógia
-emelt szintű matematika
-emelt szintű idegen nyelv


Kedves Szülők!
Kérjük Önöket, hogy az ebédbefizetések rendjét legyenek szívesek betartani.
Az iskolánkban befizetők, zárt boritékban, névvel, osztállyal, étkezési típussal megjelölve, küldjék be a megfelelő összeget.
Akik átutalással fizetnek az akutális étkezés előtti hónap 25. napjáig tehetik meg a következő számlaszámra:
OTP Bank Rt 117-84-009-20005409

Tisztelt Szülők és Támogatóink!

Köszönjük ezúton is azoknak a segítséget, akik eddig már támogatták, vagy majd támogatni fogják az iskola alapítványát.

Kérjük támogassák iskolánkat adójuk 1 százalékával
>>rendelkező nyilatkozat

Az alapítvány bankszámla száma: OTP Bank Rt.
 11722003-20081081
Az alapítvány adószáma: 18014259-1-43

Köszönettel: a Rózsakertért Alapítvány